monotasking.jpg

Ligg i framkant

För dig som vill ligga i framkant när det gäller effektiva metoder för att må och prestera bättre som jurist har jag här samlat en del extramaterial, freebees och tips. På denna sida kan du bland annat hitta mina blogginlägg, gratismaterial och aktuella webinarier.

 

Anmäl dig gärna även till min e-postlista så får du nytt material om hur du kan må och prestera bättre som jurist direkt i inboxen.

 
Search

Blogginlägg  

 

Gratismaterial  

E-bok - jobba effektivt hemma

Att jobba hemma kan kännas både motigt och svårt.

 

Att inte vara på kontoret med kostym, kollegor och kaffekopp kanske sänker din motivationsnivå. Du blir inte ständigt påmind av din omgivning att det är arbetstid.

 

Uppmärksamheten svävar iväg till frukostdisken eller så kanske du hamnar framför morgonteve och har svårt att komma igång.

 

Många jurister vittnar också om att de har datorn och mailen igång från tidig morgon till sen kväll och aldrig får någon återhämtning eller fritid.

Oavsett situation är det ett faktum att vi behöver jobba lite extra med oss själva och våra arbetsmetoder för att få vårt hemmakontor att fungera lika bra som det gör på jobbet. 

Jag har tagit fram en gratis e-bok där jag delar med mig av mina bästa tips samt lär dig hur du skapar dina egna arbetsrutiner i fem steg.

Ladda ner e-boken här.

Aktuella webinarier 

Balans i livet

För dig som är medlem i Akavia ( fd. Jusek) håller jag ett gratis webinarium den 25 november.

Webinariet riktar sig till dig som finner det utmanande att hitta balans i livet som jurist. Du kommer att få fyra olika ingångar till ett balanserat liv; inre balans, yttre balans, energibalans och kroppslig balans.

Den teoretiska genomgången varvas med belysande exempel från verkligheten samt konkreta tips och övningar för dig som redan efter webinariet vill börja arbeta med din egen livsbalans.

För att anmäla dig till webinariet klicka här.

 
Ledarskap-04.jpg
 

© 2020 Tydlighetsfabriken AB

Telefon: 070-4137341

E-post: sara@tydlighetsfabriken.se

Besöksadress: Stockholm: Strandvägen 67. Uppsala: Klostergatan 9 (S:t Per Gallerian)