top of page

En vision om en hållbar och välmående 
juristbransch som presterar på topp

Tydlighetsfabriken - en fabrik för framtidens jurister

Både samhället och juristbranschen utvecklas i en rasande takt och just nu, i denna tid, finns det en stor möjlighet att vända den negativa trenden med stressade och utarbetade jurister och tillsammans skapa en hållbar och välmående juristbransch som presterar på topp.

Tydlighetsfabrikens mission är att stötta så många jurister som möjligt  i implementeringen av kraftfulla metoder och verktyg för ökad mental styrka, stresstålighet, effektivitet, tydligare ledarskap och ökad work life balance.

 

Arbetet och verksamheten genomsyras av dessa tre värderingar:

  • Tydlighet -inifrån och ut. ​

  • Hållbara resultat.

  • Nytänkande.

Tydlighetsfabriken skapar tydliga jurister inifrån och ut i syfte att bygga en hållbar och välmående juristbransch som presterar på topp!

Är du jurist och har en coachutbildning och vill vara med och skapa en hållbar och välmående juristbransch?

Jag söker nu fler coacher till mitt program "Personlig effektivitet". Om du är intresserad och vill veta mer  - skicka ett mail med några rader om dig själv, din nuvarande arbetssituation och varför du skulle vilja jobba som coach för Tydlighetsfabriken. 

” Genom Tydlighetsfabrikens genomtänkta och framgångsrika strategier tar ni steget till hållbara jurister som mår och presterar på topp.”

Om mig och Tydlighetsfabriken

Tydlighetsfabriken är grundat ur ett behov som jag såg under mina 10 år som yrkesverksam jurist. Jag startade bolaget 2018 och har sedan dess ägnat mig på heltid åt att hjälpa jurister att få en hållbar och effektiv arbetssituation samtidigt som gör att de både mår presterar bättre än någonsin.  

 

Jag har utöver min jur kand, utbildning i KBT, affärsutveckling och är internationellt certifierad coach inom ICC. 

Innehållet mina program bygger på min egen erfarenhet som yrkesverksam jurist, kognitiv beteendevetenskap, traditionella coachingtekniker, modern neurovetenskap samt de insikter och kunskaper jag samlat på sig genom mer än 700 timmars coaching av jurister. 

Är du redo att bli ditt bästa jag?

 

sara-tornblom-200825-17-web_edited.jpg
bottom of page