top of page

Unik onlinekurs i självledarskap för jurister

Tänk om du var full av självförtroende, lugn i sinnet och en mästare på att vända motgång till framgång.

Nu finns kursen som tar dig dit!

 

INNEHÅLL OCH UPPLÄGG  

För att så många jurister som möjligt ska kunna ta del av mina kraftfulla metoder för att bli sitt bästa jag har jag nu äntligen möjlighet att presentera min första onlinekurs  - "Självledarskap för jurister" - en coachingbaserad kurs hur man styr sig själv till framgång.

Kursen är en onlineversion av delar av mina coachingpaket och baseras på självstudier. Upplägget och innehållet är lätt att ta till sig med tydliga instruktionsvideor och detaljerade anvisningar

Kursen är uppdelad i 6 moduler där varje modul har ett specifikt tema för att hjälpa dig bli bättre på att leda dig själv.​ Varje modul innehåller ett teoriavsnitt bestående av förinspelade föreläsningar samt ett övningsavsnitt bestående av både förinspelade instruktioner samt arbetsblad i ifyllningsbara pdf.

Du får tillgång till kursen i 4 månader från köpdatum och du väljer själv när du vill gå de olika modulerna. Kursen delas med fördel  upp under en längre tidsperiod. Du kan alltså i lugn och ro ta del av materialet när det passar dig. Kursen kan göras på dator, platta eller i telefonen.

 

Uppskattad tidsåtgång ca 6-8 h. 

Självbild.jpg
MODUL 1

Lär känna dig själv

Grunden i all personlig utveckling är att lära känna sig själv och få grundläggande kunskap om hur man själv fungerar. ​Du kommer bland annat lära dig vikten av att ha en dynamisk självbild och få göra en personlig inventering där du bland annat får klarhet i vad som driver dig.

Jurist.jpg
MODUL 2

Bli tydlig som jurist

I denna modul bygger vi upp ditt självförtroende som jurist och gör slut med tvivel och osäkerhet kring din kompetens.​ Du kommer även få upprätta en personlig statementmening om vem du är som jurist och vilket värde du skapar.

iStock-1201855903.jpg
MODUL 3

Tro på dig själv på riktigt

Nu kommer vi till det riktigt kraftfulla. I denna modul kommer du få tillgång till kunskap om hur du programmerar om du hjärna så att den arbetar med dig istället för mot dig. Vi kommer att beröra.​ Den här modulen avslutas med att du kommer få möjlighet att programmera om din hjärna och bli av med övertygelser som begränsar dig.

photo-1523536559492-7105282de0b4.jpg
MODUL 4

Bli din egen mentala PT

Du kommer här få kunskap om hur du tar kontroll över dig själv och dina tankar, känslor och handlingar. Du kommer att lära dig om hur du självreglerar och hur du med en kraftfull metod kan minimera stress, oro och ältande och på sådant sätt frigöra både tid och energi.

I am bad as.jpg
MODUL 5

Stå upp för dig själv och dina åsikter

I denna modul får du möjlighet att bli tydligare i dig själv och din kommunikation. ​​I slutet på modulen kommer du få ta del av en mycket uppskattad övning som hjälper dig bli av med några av dina måsten och borden.

på eller av.jpg
MODUL 6

Styr dig själv till framgång

I den sista modulen går vi igenom hur du kan överlista din hjärna och få den att arbeta med dig istället emot dig. ​Modulen avslutas med att du får tillgång till och möjlighet att öva på min effektiva 5-stegs modell i hur man slutar skjuta upp och får det gjort!

Calm Sea

"Onlinekursen gav mig viktiga insikter och praktiska verktyg för att kunna utföra mitt arbete mer effektivt. Jag önskar att jag hade fått gå den här kursen tidigare i mitt arbetsliv."

                                                                                         - Advokat och delägare

                                                                                                         

FÖR VEM ÄR KURSEN?  

​Kursen är designad för att passa alla jurister som vill bli effektivare, känna mer lugn i sinnet och tryggare i sig själv och sin yrkesroll. Kanske känner du igen dig i någon av kategorierna nedan?

Du är advokat och vill komplettera din utbildningspalett med en kurs i personlig utveckling. (Kursen uppfyller kraven i "Advokatsamfundets riktlinjer för vidareutbildning för Advokater" och omfattar 6 timmars vidareutbildning.)

 

Du är nyfiken på hur mentala verktyg skulle kunna hjälpa dig att både må och prestera bättre som jurist och vill gärna få tillgång till en bra introduktion i ämnet. 

 

Du är ledare och vill använda kursen till att både utveckla dig själv och dina medarbetare. 

 

Du vill definitivt bli bättre styra dig själv och minska din stress men har inte tid/möjlighet att gå något av mina ordinarie coachingprogram.

ANMÄL DIG TILL KURSEN!

Du anmäler dig till kursen genom att klicka på anmälningsknappen nedan. 

Du betalar med kontokort och får direkt tillgång till kursen. 

Om du som chef vill köpa in kursen till ditt team eller om du behöver köpa kursen på faktura kontakta mig här.

ENDAST ETT FÅTAL PLATSER KVAR I HÖSTENS INTAG

9 900 kr ex moms

Calm Sea

"Svårslaget rakt, strukturerat och tillgängligt trots komplexiteten. Med Saras genuina engagemang samt kunnande och erfarenhet är det som deltagare en ynnest att få bara med och helt enkelt bara bli bättre för sig själv och andra!"

                                                 Delägare affärsjuridisk advokatbyrå

bottom of page