top of page
Search

Heja, heja juristbranschen!

Det är så himla roligt att få vara med att förändra en bransch som vi tidigare sett på som trög och traditionell men där det nu händer massor med spännande saker!


Jag har i min roll som mental Pt och prestationscoach för jurister förmånen att sitta på första bänk och se de steg som varje dag tas i nya riktningar och se de positiva efterverkningar de nya tanke- och handlingsmönstren leder till.


Idag känner jag stor stolthet över de jurister och de bolag som är med mig på denna häftiga förändringsresa. En stor applåd till er!


Jag vill till er andra dela med mig allt positivt som jag ser hända med ett axplock av det jag får förmånen att uppleva varje vecka i min verksamhet:


  • Jag ser många av juristmännen omdefiniera sin roll och hitta nya arbetssätt för att kunna vara en bra pappa, familjefar och partner vilket de verkligen ser som något väldigt viktigt i sitt liv och värderar högt.

  • ·Jag ser många av juristkvinnorna själva ta tag i sitt arbetsliv och designa det juristliv som passar dem för att kunna glänsa och vara den kompetenta och skickliga jurist de är på deras villkor.

  • Jag ser många jurister som inser vikten av att ta det lugnare i arbetsdagen och faktiskt fokusera på att skapa värde istället för att hasta över arbetsuppgifter på löpande band i syfte att leverera ett svar snabbt som möjligt.

  • J·ag ser juristgrupper som är intresserade av hur de kan öka omsättning samtidigt som de jobbar smartare – inte mer - och på köpet få hållbara och glada medarbetare.

  • Jag ser många hitta tillbaka till glädjen för juridiken och använder sin kreativitet för att hitta nya användningsområden för sin kompetens.

  • Jag ser jurister hitta en ny lust för livet och ha mer kul – både på och utanför jobbet.


Alla dessa exempel leder inte bara till att individer mår och presterar bättre utan även till synergieffekter i juristgrupper, i företag och även ut i klientleden.


Att arbeta med det inre kommer alltid ge mervärde till det yttre!


Inspirerande?


Sugen att vara med i förändringen?


Häng på vetja!


12 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page